Comment

Geisoleerde garagedeur met Novoport aandrijving: vanaf 999,- incl. BTW

LET OP: DE  ACTIE LOOPT 15 SEPTEMBER AF!

Een Novoferm (A-merk & wereldmarktleider) 45mm dikke geisoleerde garagedeur met de unieke Novoport zijaandrijving voor 999,- Nu te bestellen met voordelige actiepakketten!
Exclusief montage en overige werkzaamheden. 

2_Zomer_Actie_1_2018_liggend_V03.jpg

Verkrijgbaar in zes verschillende standaard maten. Informeer direct: info@degaragedeur.nl of bel 0793601220. Maak direct online een afspraak!

Actiepakketten_1_2018_staand_V01.jpg

Aanbieding is exclusief montage van deze nieuwe deur, demontage van de oude deur, afvoeren van de oude deur en overig bouwpuin. Ook het aanleggen van een stroompunt of het aanpassen van de onderdorpel als het netjes afwerken van de sparing rondom kunnen wij zelf voor u verzorgen. 

Comment

Comment

De favoriete accessoire van Remco Nijenhuis

Remco Nijenhuis is de productspecialist van Novoferm Nederland en zijn favoriete garagedeur accessoire is de: Drukknop Signal 112! Deze speciale drukknop is voorzien van een vakantieschakelaar & een aan-/uitknop voor de geintegreerde verlichting.
 

2_AccessoireActie_2018_staand.jpg

Comment

Comment

Novoferm, wereldmarktleider door de hoogste kwaliteit

Novoferm is specialist in vele vormen van toe- en uitgangen voor industriële gebouwen en de woningbouw. Met een ruime keuze aan garagedeuren, stalen deuren, vlieringtrappen, bedrijfsdeuren en dock equipment krijgt u altijd een op maat gesneden oplossing. AB Techniek garagedeuren is uw dealer voor de regio Zuid Holland!

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig, omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle garagedeuren van Novoferm zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Samen met Novoferm hebben wij regelmatig leuke acties.
Kijk dus ook eens hier, de actiepagina van Novoferm!

Comment

1 Comment

De smartphone garagedeur app (smartgarage)

De smartgarage app is een nieuwe gratis app van Novoferm om een sectionaaldeur te openen en sluiten met een smarthone en/of tablet. Lees meer over deze app in onze brochure aandrijvingen

Novoferm app (nieuw)

Schaf het Novoferm mobilitypakket aan en download de app in de App Store of Google Play.

1 Comment

Comment

Speciaal voor bedrijven!

SNEL EN GEÏSOLEERD, DAT IS TWEE IN ÉÉN.

Nieuw in het assortiment is de NovoSpeed Thermo snelroldeur. Deze combineert de eigenschappen van een conventionele sectionaaldeur met een hoge openings- en sluitsnelheid. Waar voorheen twee deuren nodig waren, is dit nu in één deur verenigd. 
Meer info onder deze link.

Comment

Comment

Novoferm thermo sectionaaldeuren nu ook inbraakwerend gecertificeerd!

UNIEK BIJ BEDRIJFSDEUREN

Speciaal voor de Nederlandse markt is ook de SKG/PKM set NEN 5096 ENV 1627 t.b.v. handbediende en elektrische bediende deuren beschikbaar.

De vraag naar inbraakvertragende deuren met certificaat neemt steeds meer toe en met deze set voldoet onze thermo sectionaaldeur aan de gestelde eisen.

Toepassing van beglazing en/of loopdeur is niet toegestaan.

Politie keurmerk

Gevelelementen, die voorzien zijn van het SKG inbraakwerendheidsmerkteken met klasse 2 volgens NEN 5096, zijn geschikt om toe te passen in gebouwen die moeten voldoen aan het Politie Keurmerk.

Niet alleen voor nieuwe deuren

Natuurlijk kunnen ook bestaande deuren voorzien worden met deze optie. Wel zo veilig!

 

inbraakwerend industrie ABT.jpg

Comment