Gratis aandrijving bij een nieuwe sectionaaldeur ter waarde van meer dan 500 euro inclusief een handzender en vaste drukknop aan de wand. Het unieke NovoPort systeem hangt niet onhandig in het midden aan het plafond maar is natuurlijk geintegreerd in de zijrails. Uiteraard voorzien van automatische verlichting in de garage: LED. Kom nu naar de showroom of maak vrijblijvend online een afspraak. Profiteer nu en schaf een Novoferm (A-merk) sectionaaldeur aan. De actie loopt TOT 15 DECEMBER 2017. Vraag naar de voorwaarden.

Nieuwe actie gratis aandrijving

Bezoek onze showroom in Zoetermeer of maak online een afspraak met Arjen of Remko voor een vrijblijvend bezoek aan u garage. Hier kunt u alvast wat inspiratie op doen.

De herfst komt er aan. Zorg dat u er klaar voor bent met een geisoleerde garagedeur van AB Techniek garagedeuren, het bedrijf van Arjen en Remko. Bezoek onze comfortabele, verwarmde en naar koffie geurende showroom in Zoetermeer. Gratis parkeren voor de deur. U bent welkom!

De herfst komt er aan. Zorg dat u er klaar voor bent met een geisoleerde garagedeur van AB Techniek garagedeuren, het bedrijf van Arjen en Remko. Bezoek onze comfortabele, verwarmde en naar koffie geurende showroom in Zoetermeer. Gratis parkeren voor de deur. U bent welkom!

Comment