Levering en montage van een automatische garagedeur

AB Techniek Garagedeuren voorziet u van een automatische garagedeur geheel naar uw wens. Wij leveren een breed assortiment aan garagedeuren die volledig geautomatiseerd kunnen worden. Denkt u hierbij aan:

- Kanteldeuren;
- Sectionaaldeuren;
- Openslaande deuren;
- Zijwaartse deuren;
- Loopdeuren;
- Carports.

Al deze deuren zijn te leveren in combinatie met diverse elektrische aandrijvingen, handzenders en accessoires zoals codeschakelaars, sleutelschakelaars en ontvangers. Deze systemen zijn afkomstig van Novoferm, een toonaangevend bedrijf vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid van haar producten. Daarnaast is uw garagedeur ook te leveren met een HomeLink systeem, waarmee u uw deur met één geïntegreerde knop vanuit uw auto kunt openen en sluiten. Uiteraard verzorgen onze medewerkers de montage van uw automatische garagedeur en schakelt u ons in voor eventueel toekomstig onderhoud.

Contact

Wij nemen graag alle tijd om samen met u de mogelijkheden voor uw automatische garagedeur te bespreken en u waar nodig te adviseren op maat. Bel voor het maken van een afspraak bij u thuis naar 079 360 12 20, stuur een e-mail naar info@degaragedeur.nl of vul het contactformulier op de website in. U kunt ook een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom!