Wilt u een offerte aanvragen voor een nieuwe garagedeur, heeft u een reparatieverzoek of meer informatie over een specifiek product? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zijn u graag van dienst.

Graag komen wij de mogelijkheden bij u thuis bespreken.
Maak hiervoor meteen een vrijblijvende afspraak in mijn agenda.
 

Contactgegevens

AB Techniek Garagedeuren B.V.
Heliumstraat 280 (showroom)
2718RS Zoetermeer

T. 0793601220


Info@degaragedeur.nl

KvK-nummer 56525370
BTW-nummer NL852169267B01

Let op:
Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij  altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan. 

Vacatures

Omdat ons bedrijf blijft groeien en de werkzaamheden uitbreiden kunnen we nog een handige monteur zonder ervaring & ook een ervaren monteur gebruiken voor onze industrie- en bedrijfsdeuren. Onderhoud, storingen, montage in nieuwbouw en renovatie zijn de meest voorkomende werkzaamheden.

Voor meer informatie of interesse in deze leuke baan kunt u een email sturen voorzien van uw cv aan: arjen@degaragedeur.nl

Werk jij straks bij een leuk team met gezellige en professionele medewerkers die klaar staan voor elkaar en voor onze klanten?

 

Showroom

AB Techniek Garagedeuren bevindt zich op industrieterrein Lansinghage te Zoetermeer, direct aan de A12, dus zeer goed te bereiken. 

Adres showroom

Heliumstraat 280
2718 RS Zoetermeer

Openingstijden showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. U kunt ook bellen voor een afspraak. 

Route naar de showroom (ons adres staat mogelijk nog niet in uw navigatie)
U rijdt naar het einde van de Edelgasstraat.

Klik voor vergroting

Klik voor vergroting

uw Privacy

Als wij contact met u hebben bewaren wij de bij ons benodigde en bekend zijnde adresgegevens van u op een veilige manier. U heeft het recht om correctie van uw persoonsgegevens bij ons op te vragen. Dat houdt in dat u ons mag vragen uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Neem hierover gerust contact op. Op uw verzoek verwijderen wij al uw gegevens uit ons systeem inclusief de gehele geschiedenis van uw garagedeur en toebehoren.

Wij trachten er alles aan te doen om te voorkomen dat uw gegevens:
- feitelijk onjuist zijn;
- onvolledig zijn of niet ter zake doen voor het doel waarvoor ze zijn verzameld;
- op een andere manier in strijd met een wet worden gebruikt.

Remko of Arjen komt vrijblijvend bij u langs voor een nieuwe garagedeur!

Schikt één van deze tijden u niet, bel dan 079 3601220 voor meer mogelijkheden.

"Graag kom ik vrijblijvend bij u langs om aan de hand van uw wensen en uw budget een offerte te maken. Ik meet dan meteen de sparing op en bekijk de bouwkundige mogelijkheden. Dit bezoek is natuurlijk gratis"

Remko van der Burg

Contactformulier