Elektrische garagedeur van topkwaliteit tegen lage kosten

Voor een elektrische garagedeur betaalt u bij AB Techniek Garagedeuren gegarandeerd de laagste prijs. Wij hebben een rijk assortiment aan garagedeuren van topkwaliteit die helemaal geautomatiseerd geleverd en gemonteerd worden tegen een zeer scherpe prijs. Zo kunt u kiezen voor:

- Kanteldeuren
- Sectionaaldeuren
- Openslaande deuren
- Zijwaartse deuren
- Loopdeuren
- Carports

Elk type garagedeur is leverbaar in een groot aantal afmetingen en kan worden voorzien van verschillende elektrische aandrijvingen van Novoferm. Tevens leveren we een breed aanbod aan handzenders en accessoires, zoals codeschakelaars, sleutelschakelaars en ontvangers. Ook een HomeLink systeem, waarmee u de garagedeur met één geïntegreerde knop vanuit uw auto opent en sluit, behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk wordt ook de montage door ons verzorgd. Neem ook contact met ons op voor eventueel toekomstig onderhoud.

Contact

Wilt u weten wat voor uw specifieke elektrische garagedeur onze kosten zijn? Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken! Voor het maken van een afspraak belt u naar 079 360 12 20, stuurt u een e-mail naar info@degaragedeur.nl of vult u het contactformulier in.