Een kanteldeur met loopdeur op maat

AB Techniek Garagedeur is leverancier van een vele verschillende Novoferm garagedeuren. Ook een kanteldeur met geïntegreerde loopdeur is bij ons van dit wereldwijd vooraanstaande merk te verkrijgen. Voor kanteldeuren met een loopdeur kiest u bij ons uit de volgende modellen:

- Komfort;

- Rees (stalen kanteldeur);

- EasyPort (geïsoleerde stalen kanteldeur).

Vrijwel alle kleuren en profileringen zijn hierbij mogelijk. De geïntegreerde loopdeuren zijn in vele standaard- en buitenstandaardmaten, naar buiten draaiend en zowel links als rechts gepositioneerd verkrijgbaar. Uiteraard geven wij u met genoegen advies over de vele mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen en gebruikstoepassingen weten onze experts precies welke kanteldeur met geïntegreerde loopdeur bij u past.

Contact

Onze medewerkers komen graag op huisbezoek om samen met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken en een offerte op te stellen voor een kanteldeur met loopdeur. Bel voor het maken van een afspraak naar 079 360 12 20 of stuur een e-mail naar info@degaragedeur.nl. Met al uw andere vragen kunt u terecht op ons contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op.