Novoferm kanteldeuren geheel naar wens

AB Techniek Garagedeuren heeft een groot aanbod aan kanteldeuren van het toonaangevende merk Novoferm. In vele verschillende uitvoeringen zijn deze deuren leverbaar. Zo heeft u de keuze uit onder meer:

- Stalen of houten deurblad;
- Tal van kleuren en profileringen;
- Met of zonder in- of aangebouwde loopdeur;
- Handbediende of elektrisch aangedreven garagedeur.

Naast de 'gewone' kanteldeuren, heeft u bij ons ook de keuze uit een speciale variant: de Easyport. Dit is een geïsoleerde kanteldeur, die een uitstekende bescherming biedt tegen tocht en vocht. Door de hoge isolatiewaarde is dit de perfecte oplossing voor mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken. Welke kanteldeur u ook kiest, u bent verzekerd van een snelle levering en montage, uitstekende service en de laagste prijs.

Contact

Wij helpen u graag met het maken van de keuze voor uw garagedeur. Onze specialisten komen graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken, te kijken welke van onze kanteldeuren bij uw garage past en vervolgens een offerte op te stellen. Bel daarom direct naar 079 360 12 20 of stuur een e-mail naar info@degaragedeur.nl voor het maken van een afspraak. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.