De scherpste prijs voor een kanteldeur van topkwaliteit

AB Techniek Garagedeuren levert u voor een aantrekkelijke prijs een kanteldeur op maat. Ons assortiment omvat diverse soorten kanteldeuren van het toonaangevende merk Novoferm. In tal van verschillende uitvoeringen en modellen zijn deze kanteldeuren verkrijgbaar. Zo kiest u bijvoorbeeld uit:

- Vele verschillende kleuren en profileringen;

- Stalen of houten deurblad;

- Met of zonder in- of aangebouwde loopdeur;

- Hand- of elektrisch bediende garagedeur.

Naast deze 'gewone' kanteldeuren, kunt u ook kiezen voor de speciale Easyport. Deze kanteldeur is een volledig van vocht en tocht geïsoleerde kanteldeur, ideaal voor mensen die de garage als hobbyruimte willen gebruiken. De garagedeur wordt door onze goed opgeleide en ervaren monteurs binnen een kort tijdsbestek gemonteerd. Ook voor reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunt u rekenen op de service van AB Techniek Garagedeuren!

Contact

Bent u benieuwd naar de prijs voor uw kanteldeur? Onze medewerkers komen graag op bij u langs om de diverse mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen. Maak meteen een afspraak en bel naar 079 360 12 20, stuur een e-mail naar info@degaragedeur.nl of vul ons contactformulier in.