Roldeuren

Functioneel en zeer ruimtebesparend. Uiteraard opgesteld in onze showroom
Afspraak maken

Roldeuren


De NovoRol is een ideale oplossing in situaties waarbij horizontale looprail niet wenselijk zijn of niet gemonteerd kunnen worden in verband met de beperkte inbouwdiepte. Het plafond blijft dus vrij van obstakels.

De NovoRol garagedeur heeft meerder standaardkleuren zonder meerprijs. Doordat de garagedeur is compact oprolt verliest u vrijwel geen ruimte aan het plafond in de garage.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum hieronder om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Klik op een afbeelding om het album te openen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.