fbpx

Aandrijvingen

Luxe binnen handbereik. Plaats een aandrijving op uw bestaande garagedeur
Afspraak maken

Home » Aandrijvingen

Aandrijvingen: Van motoren tot accessoires


Handig, zo’n elektrische garagedeur! Wij hebben verschillende Novoferm motoren (aandrijvingssystemen) in ons assortiment, bijvoorbeeld de NovoPort (aandrijving aan de zijkant) of de Novomatic (middenmotor). Zo maakt u ook van een bestaande garagedeur snel een elektrische garagedeur.

Daarnaast leveren wij handzenders van vele merken en een groot assortiment accessoires zoals codeschakelaars, sleutelschakelaars en ontvangers.

De NovoPort zij-aandrijving met geïntegreerde verlichting is geschikt voor de elektrische bediening van Novoferm sectionaaldeuren. Bij de aandrijving ontvangt u een handzender.

De NovoMatic aandrijving met luxe tandriem (in plaats van een ketting) voor aan het plafond is geschikt voor (zijwaartse) sectionaaldeuren en kanteldeuren van vele merken. Wij leveren de aandrijving met twee handzenders: mini en micro.

Hieronder een demonstratie van de Novoferm NovoPort aandrijving (Video).
Geen rails meer aan het plafond en een drukknop bediening voorzien van een lamp aan de wand.

Wij denken aan groen én aan uw portemonnee

De NovoPort heeft als belangrijk voordeel de energiebesparing met een maximaal verbruik van 0.5 Watt in de standbymodus. Dit is niet alleen beter voor het milieu; het kost u ook nog eens minder dan 1 euro aan stroom per jaar.

Homelink geautomatiseerde garagedeur

Met het HomeLink systeem is uw garagedeur met een druk op de geïntegreerde knop in uw auto te openen. Het HomeLink systeem is beschikbaar voor Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Chrysler, Jaguar, Lamborghini, Lexus, Maybach, Mercedes-Benz, MINI, Porsche, Toyota en Volkswagen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.