fbpx

Kanteldeuren

Een veel toegepaste deur. Ook geïsoleerd en met loopdeur
Afspraak maken

Home » Kanteldeuren

Kanteldeuren


De kanteldeuren is een nog altijd veel toegepaste garagedeur. Zijn populariteit heeft de stalen kanteldeur vooral te danken aan zijn eenvoud en relatief lage prijs. Het deurblad bestaat uit één bewegend gedeelte. Omdat de deur buiten de gevel draait, loopt hij licht en is hij eenvoudig te bedienen.

De kanteldeur is in diverse uitvoeringen en motieven verkrijgbaar. Er zijn kanteldeuren met stalen of houten deurblad, met of zonder in- of aangebouwde loopdeur, evenals handbediende garagedeuren, met aandrijving. Voor meer informatie kunt u de brochure bekijken of breng een bezoek aan onze showroom.

Geïsoleerde kanteldeuren, de easyport

De Easyport is een volledig geïsoleerde kanteldeur. De deur is ook verkrijgbaar met loopdeur met driepuntgrendel. Hierdoor is de Easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken. De  Easyport biedt goede bescherming tegen tocht en vocht door een rubberafdichting rondom de eventuele loopdeur, een rubber lip opzij en bovenaan de deur en binnenrubbers onderaan de deur.

De 20 millimeter geïsoleerde panelen van de kanteldeur garanderen een isolatiewaarde van K=1,0W/m2K. Bovendien zorgt een rondomlopende rubberafdichting in de garage en in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage. Uiteraard voldoet de Easyport kanteldeur aan alle relevante veiligheidsnormen binnen Europa én heeft deze een fabrieksgarantie van tien jaar.

PROFILERINGEN STAAL EN HOUT

De Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse profileringen en in vrijwel alle kleuren leverbaar.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.