fbpx

Tocht- en snelroldeuren

De kou en tocht buiten houden
Afspraak maken

Home » Tocht- en snelroldeuren

Tocht- en snelroldeuren


Ook als het om tocht- en snelroldeuren gaat, is ons assortiment breed. Denk aan de Novo Speed Flex met een zeer hoge openingssnelheid van tot wel 2 meter/seconde. Bovendien is deze snelroldeur aan twee zijden zelfherstellend. De pendeldeur is een industriële handbediende tochtdeur. Deze is leverbaar tot wel 9 m2. Degelijk en betrouwbare kwaliteit! Bijzonder is de Novo Speed Alu. Deze snelroldeur combineert de snelheid van de snelroldeur met de isolatie en inbraakbestendigheid van een traditionele bedrijfsdeur.

Verder bieden we deuren speciaal ontwikkeld voor een extreem koude omgeving en deuren speciaal ontwikkeld voor de retail. Uiteraard zijn wij ook voor de Novo Speed Basic uw leverancier. Dit basismodel van de snelroldeuren is zeer geschikt voor intensief gebruik door het toepassen van zwaardere materialen ten opzichte van het type Economic.

Nieuw! Snel en geïsoleerd is twee in één!

Nieuw in het assortiment is de NovoSpeed Thermo snelroldeur. Deze combineert de eigenschappen van een conventionele sectionaaldeur met een hoge openings- en sluitsnelheid. Waar voorheen twee deuren nodig waren, is dit nu in één deur verenigd.

Snel

Dankzij de hoge openingssnelheid tot 1,1 meter per seconde is de NovoSpeed Thermo vooral geschikt voor druk bezochte ruimten.

Isolerend

De microgeprofileerde 40 mm ISO – panelen maken de NovoSpeed Thermo tot een geweldige aanvulling op de ISO-sectionaaldeuren van Novoferm. Behalve een identiek uiterlijk wordt deze deur met name ook aanbevolen voor ruimten met geringe inbouwdiepten.

Energiebesparend

Door de combinatie van goede geïsoleerde panelen en de openingssnelheid is de NovoSpeed Thermo vooral ook energiebesparend en verdient deze zich snel terug (dit is afhankelijk van gewenste temperatuur en aantal openingen per dag).

Ruimtebesparend

De NovoSpeed Thermo garandeert door de ruimtebesparende spiraaltechnologie een toonaangevende functionaliteit. Bij de spiraal variant is de benodigde inbouwruimte slechts 1100 x 1200 mm.

De NovoSpeed Thermo S600 heeft het identieke aandrijfsysteem als de spiraalvorm, maar is uitgevoerd met het standaard railsysteem. Deze opent eveneens met 1,1 m/sec. De deur kan met ca 600 mm bovenruimte ingebouwd worden. Beschikt u over deze benodigde inbouwruimte, dan heeft u met de NovoSpeed Thermo S600 de voordelen van een NovoSpeed Thermo tegen een gunstigere prijs.

Onderhoudsvriendelijk

De NovoSpeed Thermo is dankzij de plaatsbesparende constructie en een veerloos systeem zeer onderhoudsvriendelijk. Tot wel 200.000 cycli zijn de onderhoudskosten zelfs minimaal.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.