fbpx

Veel gestelde vragen

Antwoorden op veel gestelde vragen. Zo werken wij
Reparatieverzoek indienen

Home » Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen


Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Neem gerust met ons contact op als uw vraag of antwoord er niet tussen staat.

HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK, EEN NIEUWE GARAGEDEUR KOPEN?

U kunt de showroom bezoeken om zich te oriënteren. Als u al weet wat u ongeveer wilt hebben, kunt u ons uitnodigen om de garage te komen bekijken. Aan de hand van een persoonlijk gesprek en een advies kunnen wij ter plaatse een vrijblijvende offerte voor u maken. Een passende offerte kunnen wij vrijwel alleen maken na een bezoek aan de garage.

 

ZIJN DE GARAGEDEUREN VAN KUNSTSTOF?

Al lijkt het of de garagedeuren van kunststof zijn dankzij de polyester grondlak; ze zijn van staal. De isolatievulling van de sandwichpanelen is PUR. Uiteraard zijn er ook nog garagedeuren van hout verkrijgbaar.

 

SECTIONELE-, SECTIE,- PANELEN- OF SECTIONAALDEUR?

De naam is: sectionale garagedeuren of sectionaaldeuren.

 

ZIJN ER SECTIONALE DEUREN MET EEN GEÏNTEGREERDE LOOPDEUR?

Uiteraard. Wij leveren sectionaaldeuren met een geïntegreerde loopdeur. Vele klanten die hiervoor onze showroom bezochten, waren ook geïnteresseerd in de DuoPort en de zijwaartse garagedeur. Deze alternatieven blijken ook een hele goede keus.

 

IK WIL ISOLATIE, EEN LOOPDEUR EN GOEDE BEVEILIGING, KAN DAT ALLEMAAL?

Alle Novoferm sectionaaldeuren zijn geïsoleerd. Een loopdeur is handig wanneer u de in en uit wilt zonder de hele garagedeur te openen. Veel garagedeuren zijn verkrijgbaar met PKVW of tenminste een driepuntsgrendel. Overigens, als dit uw wensen zijn voor een nieuwe garagedeur kunt u eens kijken bij de DuoPort of de zijwaartse sectionaaldeur.

 

NEEMT U DE OUDE DEUR OOK MEE?

Uiteraard. AB Techniek garagedeuren heeft speciaal aangepaste aanhangers om de garagedeuren veilig te vervoeren. U bent lekker, zoals het hoort, van de rommel af.

 

HOE LANG GAAT EEN NIEUWE GARAGEDEUR MEE?

Novoferm geeft 10 jaar garantie op de garagedeuren. Theoretisch kan een garagedeur, afhankelijk van de locatie, het gebruik en het onderhoud, wel 20 of 30 jaar mee.

 

KUNT U DE SITUATIE EVEN KOMEN BEKIJKEN?

Graag. In een persoonlijk gesprek zal Remko van der Burg of zijn broer Arjen uw wensen inventariseren en in de garage de sparing inmeten. Hierbij kijkt hij samen met u naar de onderdorpel, leidingen die in de weg kunnen zitten en de juiste inbouwmaat. Uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

STOPT DE DEUR ALS ER IEMAND ONDER STAAT?

Een automatische garagedeur bijvoorbeeld, is voorzien van een krachtbegrenzing. Deze stopt dus bij omlaag gaan, maar ook bij omhoog gaan op het moment dat er iets of iemand tussen zit. Wij demonstreren deze beveiliging graag in onze showroom.

 

WERKT ONZE AFSTANDSBEDIENING OOK OP ANDERE DEUREN?

Nee. Een handzender wordt speciaal ingeregeld op uw aandrijving. Met een rolling code (key lock) is deze code ook niet te onderscheppen of na te maken. Een veilig gevoel dus.

 

WORDT MIJN DOORGANG KLEINER OF GROTER BIJ EEN NIEUWE DEUR?

In de meeste gevallen waar een kanteldeur wordt vervangen door een sectionaaldeur wordt de netto doorgang groter. Een bredere inrit voor de auto is wel zo prettig.

 

HEEFT UW BEDRIJF EIGEN MONTEURS IN DIENST OF BESTEEDT U DE MONTAGE UIT?

AB Techniek Garagedeuren bestaat uit de broers Arjen en Remko van der Burg en zij hebben eigen vakmensen in dienst. Montagewerk besteden het bedrijf vrijwel nooit uit. Zo zijn de lijnen tussen de verkoop en de uitvoering kort en zijn de belangen gelijk.

 

HOE LANG BESTAAT HET BEDRIJF EN WIE IS DE EIGENAAR?

De beide broers Arjen en Remko van der Burg zijn de eigenaren. Met hen zult u ook het meeste contact hebben en de nodige afspraken maken. Het bedrijf voert garagedeuren in de onderneming sinds 1 januari 1998 en is opgericht in 1993.

 

HOE KUNNEN WE BETALEN?

AB Techniek vindt dat particulieren pas hoeven te betalen als het werk klaar is en u tevreden bent. U doet dus geen aanbetaling en betaalt pas na ontvangst van de factuur.

 

WAT MOET IK ZELF DOEN ALS IK EEN DEUR BESTEL?

Niet veel. De auto uit de garage rijden of de spullen tot circa 3 meter vanaf de garagedeur opruimen. Laat het ons weten als er zware spullen, zoals bijvoorbeeld een kast, niet door u zelf verplaatst kan worden. Wij helpen u graag.

 

IS RAL 9016 EEN STANDAARD KLEUR?

Ral 9016 Verkeerswit en Ral 7016 Antraciet zijn de twee standaard kleuren. Wanneer u voor een van deze kleuren kiest betaald u geen extra kosten voor het spuiten. Wel bestellen wij altijd de kozijnbekledingsprofielen in de kleur van de garagedeur mee. AB Techniek laat de garagedeuren bij Novoferm op kleur spuiten. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit en kunt u elke vrijwel elke Ral kleur kiezen.

 

WELKE DEUREN KAN IK ZIEN IN JULLIE SHOWROOM?

Alle woningdeuren die bij Novoferm in het assortiment zitten, staan opgesteld in onze showroom in Zoetermeer. Bijvoorbeeld de sectionale deuren, sectionale garagedeur met geïntegreerde loopdeur, de DuoPort (openslaande deuren voor de garage), de zijwaartse deur, kanteldeur met loopdeur etc. In elk geval een bezoek waard als u op zoek bent naar de ideale garagedeur.

 

WANNEER IS DE SHOWROOM GEOPEND?

Alle werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en op de meeste zaterdagen van 10.00 tot 15.00 uur.
De koffie staat klaar.

 

OP DE PLAATS VAN DE NIEUWE DEUR STAAT EEN ZWARE KAST IN DE WEG, KUNT U MIJ DAAR MEE HELPEN?

Omdat voor de montage van een garagedeur altijd twee monteurs worden ingezet kunnen wij u daar graag bij helpen. Vraag het ons gewoon even en wij staan voor u klaar. Dat is ook onze service.

 

ER MOET EEN STROOMPUNT VOOR DE AANDRIJVING WORDEN AANGELEGD, KUNT U DAT OOK DOEN?

Onze monteurs zijn veelzijdig in de werkzaamheden. Electra uitbreiden, houtwerk, betonwerk behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

 

WAT ZIJN DE GARANTIETERMIJNEN?

Voor woningbouw:

  • 10 jaar op de garagedeur
  • 5 jaar op de aandrijving
  • 5 jaar op spuitwerk
  • 5 jaar op de montagewerkzaamheden (uniek in de branche)

Voor industrie:

  • 1 jaar en 2 met serviceovereenkomst

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.