fbpx

Sectionaaldeuren

Meest bekende overheaddeur
Afspraak maken

Home » Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren


Wij kunnen diverse sectionaaldeuren leveren.

Wat dacht u van de meest bekende sectionaaldeur, de Thermo sectionaaldeur? Ideaal voor elke situatie: van een kleine bedrijfshal tot een groot distributiecentrum.

Liever meer lichtinval? Dan is de Novolux sectionaaldeur wellicht iets voor u. Deze bestaat uit volledig nieuw ontworpen aluminium profielen met minder tussenstijlen voor maximale lichtinval.

Bent u op zoek naar een deur voor een modern bedrijfspand, dan kiest u wellicht voor de Novoluc XL sectionaaldeur. Voorzien van glas zonder tussenstijlen tot wel 4 meter breedte!

Tenslotte bieden we een flexibele aluminium roldeur die toegepast wordt bij grotere afmetingen in de buitenopening van een bedrijfspand. De roldeur is inbraakwerend en bovendien heeft de deur een prachtig design.

In nagenoeg elke sectionaaldeur kan een loopdeur worden geplaatst. De loopdeur heeft een hoogte van 2375 mm, conform het Bouwbesluit april 2012.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum hieronder om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.