fbpx

Brandwerende deuren

Roldeuren, roldoeken en loopdeuren. Veilig.
Afspraak maken

Home » Brandwerende deuren

Brandwerende deuren


Voor bijna iedere denkbare situatie bieden wij een passende oplossing als het gaat om brandwerende deuren.

Denk hierbij aan brandwerende roldeuren, toegepast bij compartimering van grote hallen en bedrijfsgebouwen. Of brandwerende roldoeken, dé oplossing in situaties met een geringe inbouwhoogte en zijruimte. Deze zijn toepasbaar in vele situaties waaronder ziekenhuizen. Ook leveren wij brandwerende loopdeuren compleet met inbouwklare elementen. Afhankelijk van de gewenste brandwerendheid zijn deze loopdeuren in diverse modellen leverbaar. Brandwerende schuifdeuren tenslotte, bieden een economisch voordelige oplossing voor uiteenlopende situaties met een horizontaal schuivende afsluiting.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties  voor mooie aanbiedingen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.