fbpx

aluport

De ideale geïsoleerde pui om van uw garage een thuiswerkplek te maken!
Afspraak maken

Home » Aluport, de ideale geïsoleerde pui om van uw garage een thuiswerkplek te maken!

Aluport


De garage bij het huis voegen is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en /of werkruimte te krijgen. Bij deze toepassing voldoet een standaard garagedeur uiteraard niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld. Speciaal ter vervanging van de garagedeur door onze garagedeur specialisten.

De Aluport is in diverse uitvoeringen en motieven verkrijgbaar. Er zijn puien met een loopdeur (L), twee vaste ramen (D) of een open slaand raam (R). Voor meer informatie kunt u de brochure bekijken of breng een bezoek aan onze showroom.

De mogelijkheden

De Aluport D is als basis uitvoering voorzien van een geisoleerde borstwerking van 90cm hoog, daarboven is het element voorzien van HR++ glas ovder de volle breedte met een stijl in het midden.

De Aluport R is voorzien van een naar binnen draaiend kantel-kiepraam, welke aan de linker- of rechterzijde van het element te kiezen is.

De Aluport L is voorzien van een naar buiten draaiende loopdeur. Ook deze kan links of rechts naar uw wens gekozen worden.

Vrijwel alle Ral-kleuren zijn te bestellen (vraag naar de voorwaarden)

Roumiana zit al 25 jaar in het vak. Met het nieuwe huis en de nieuwe ruimte is ze aan een mooi nieuw hoofdstuk van haar carrière begonnen. “In ons vorige huis zat mijn praktijk op de tweede verdieping. Dat was niet altijd even praktisch. Als er iemand te vroeg was of er liep een afspraak uit, dan zat diegene bij wijze van spreken bij mijn man op de bank te wachten. Ook voor klanten die wat slechter ter been zijn, was die tweede verdieping niet ideaal. We zijn dus op zoek gegaan naar een huis waar ik op de begane grond een salon kon creëren met een aparte ingang voor mijn klanten. Het is echt fantastisch. Mijn zaak is nu een stuk groter en de afzonderlijke ingang is voor de klanten maar ook voor ons gezin echt veel fi jner.”

 

Praktisch, chique en robuust

De Aluport is een geïsoleerde pui die de garage afsluit op de plek waar voorheen een garagedeur zat. Het blijkt de perfecte oplossing voor de familie Uppelschoten. “De garagedeur had al een losse deur in de kanteldeur. Op zich handig, maar niet wat we zochten. Ik wilde een praktische stevige deur, daglicht in de zaak en naar buiten kunnen kijken. De pui is ook goed geïsoleerd, wat gewoon een must is voor deze ruimte. Ik ging voor een oplossing die past bij wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen. De Aluport heeft het allemaal. Het voldoet aan de praktische eisen, ziet er chique en netjes afgewerkt uit en is ook lekker robuust. Het is een solide product dat er denk ik heel lang in zal zitten zonder problemen.”

 

Interview met een tevreden klant

“Mijn zaak is nu een stuk groter en de afzonderlijke ingang is voor de klanten maar ook voor ons gezin echt veel fijner”

 

De zaken van schoonheidsspecialiste Roumiana Uppelschoten gaan al geruime tijd erg goed. Zo goed zelfs dat zij en haar man Michël op zoek gingen naar een nieuwe woning. Eén waar een praktijk aan huis met aparte ingang voor klanten mogelijk was. Ze vonden hun droomhuis en de beschikbare ruimte was er dankzij een gekoppelde garage. Maar een garage is een garage. Hoe tover je deze om tot een prettige en moderne schoonheidssalon? De Aluport van Novoferm biedt uitkomst en geeft de salon van Roumiana de gewenste mogelijkheden en uitstraling.

 

Positieve reacties klanten

Roumiana en Michël maakten van een garage een luxueuze schoonheidssalon en zijn erg trots op het resultaat. “De garage was donker, er zat maar één lampje in. Nu is het een fi jne lichte ruimte met een mooie entree. De muren zijn wit gestuct, er zit een systeemplafond in, een marmeren vloer en een kastopstelling. Voor dat laatste zijn we nog op zoek naar een goed werkblad, ook de raambekleding is nog in bestelling. Het is dus nog niet helemaal af, maar nu al een verschil van dag en nacht. De reacties van klanten zijn echt enorm positief, ook op de entree. Ik ben echt ontzettend tevreden.”

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.