fbpx

aluport (nieuw!)

Geisoleerde puien voor de garage
Afspraak maken

Aluport


De garage bij het huis voegen is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en /of werkruimte te krijgen. Bij deze toepassing voldoet een standaard garagedeur uiteraard niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld. Speciaal ter vervanging van de garagedeur door onze garagedeur specialisten.
De Aluport is in diverse uitvoeringen en motieven verkrijgbaar. Er zijn puien met een loopdeur (L), twee vaste ramen (D) of een open slaand raam (R). Voor meer informatie kunt u de brochure bekijken of breng een bezoek aan onze showroom.

De mogelijkheden

De Aluport D is als basis uitvoering voorzien van een geisoleerde borstwerking van 90cm hoog, daarboven is het element voorzien van HR++ glas ovder de volle breedte met een stijl in het midden.

De Aluport R is voorzien van een naar binnen draaiend kantel-kiepraam, welke aan de linker- of rechterzijde van het element te kiezen is.

De Aluport L is voorzien van een naar buiten draaiende loopdeur. Ook deze kan links of rechts naar uw wens gekozen worden.

Vrijwel alle Ral-kleuren zijn te bestellen (vraag naar de voorwaarden)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.