fbpx

Openslaande deuren

Onze openslaande deuren voor uw garage zijn gebruiksvriendelijk, veilig én zeer goed isolerend. Kies de kleur en het dessin dat mooi bij uw woning past en het geheel is helemaal af. Uiteraard helpen wij u graag bij uw keuze.
Afspraak maken

Home » Openslaande deuren

Ervaar het gemak van openslaande deuren


Met de openslaande garagedeuren van Novoferm, de DuoPort, heeft u het gemak van een brede én smalle doorgang. Hierdoor hoeft u niet uw hele garagedeur te openen als u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt.

Fraai en isolerend

De DuoPort openslaande garagedeur heeft een exclusieve, nostalgische uitstraling en verfraait uw gehele woning! De DuoPort bestaat uit 45 mm dikke isolatiepanelen en wij kunnen hem leveren in diverse profileringen en dessins. Het unieke van de DuoPort is dat deze zowel geïsoleerde panelen als profielen bevat. De Duoport is opgebouwd uit 45 mm dikke sandwichpanelen met een isolatiewaarde van Rc = 2. Naast een geïsoleerde vulling is het net zo belangrijk dat het kozijn ook geïsoleerd is. Met de Duoport bent u verzekerd van een optimale isolatie en voorkomt u tevens condensvorming aan de binnenzijde van uw nieuwe garagedeur. De verdeling is hoofdzakelijk symmetrisch en de deur kan binnen- of buitendraaiend zijn. Daarnaast kunt u vooraf bepalen aan welke kant de loopdeurvleugel moet worden gemonteerd.

Nooit meer schuren en schilderen!

Met de DuoPort openslaande garagedeuren laat u het tijdperk van schuren en schilderen achter zich. De DuoPort bestaat namelijk uit duurzame materialen, zoals aluminium en verzinkt staal. De openslaande deuren zijn daardoor nagenoeg onderhoudsvrij.

Bescherming en veiligheid

De DuoPort openslaande garagedeuren bieden goede bescherming tegen tocht en vocht dankzij een dubbele aanslag met rubber afdichtingsprofiel rondom en een waterwerende onderdorpel. Wij leveren de deur standaard met een aluminium onderdorpel. Daarnaast kunt u kiezen voor een driepuntsvergrendeling voor extra veiligheid of een Politie Keurmerk slot Veilig wonen (PKVW) dat wij als enige in Nederland leveren op deze deur.

Montage in één dag

De DuoPort openslaande deuren monteren wij in één dag. Inclusief het verwijderen en afvoeren van uw oude garagedeur. De afwerking, betonwerk onderdorpel en extra voorzieningen bepalen wij samen met u.

Neem contact op voor meer informatie

Is uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op, bijvoorbeeld telefonisch door te bellen naar 079-3601220. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u veel openslaande deuren kunt bekijken en uitproberen. Blader gerust door ons uitgebreide fotoalbum hieronder om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Klik op een afbeelding om het album te openen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.