fbpx

Industrie

Woningproducten: Geïsoleerd, automatisch of met loopdeur?
Afspraak maken

Home » Introductie industrie

Introductie


Of het nu om een kleine bedrijfshal gaat, een groot distributiecentrum of een parkeerruimte van een appartementencomplex. Ook voor bedrijfsmatig gebruik is AB Techniek uw leverancier van Novoferm industriedeuren. Veel lichtinval nodig, deuren speciaal ontwikkeld voor extreme kou of met een hoge openingssnelheid? Wij leveren garagedeuren voor elk type bedrijf en alle soorten bedrijvigheid.

AB Techniek Garagedeuren is aangesloten bij NEBRIN, de Nederlandse Branchevereniging voor Industriedeuren. Een organisatie voor vakbekwame industriedeurbedrijven. 
 

Industrieproducten

U kunt kiezen uit de volgende industrieproducten:

Sectionaaldeuren

Op zoek naar een sectionaaldeur / overheaddeur? Wij leveren alle soorten en maten van de meest bekende overheaddeur.

Lees meer

Loop- en branddeuren

Een breed assortiment stalen loop- en branddeuren. Deze stalen deuren kennen een hoge kwaliteit, zijn brandwerend en veilig.

Lees meer

Tocht- en snelroldeuren

Kou en tocht buiten houden? Ook als het om tocht- en snelroldeuren gaat, is ons assortiment ruim. Degelijk, betrouwbaar en met de hoogste openingssnelheden.

Lees meer

Toegang parkeerruimtes

Uw leverancier voor deuren van parkeerruimtes van bijvoorbeeld appartementencomplexen. Geruisloos en tot wel 600 keer per dag te openen en te sluiten.

Lees meer

Laad- en lossystemen

Specialist op het gebied van toepassingen op het gebied van laad- en lossystemen. Altijd beschermd tegen wind en regen! Ook voor bestelbussen.

Lees meer

Brandwerende deuren

Voor bijna iedere denkbare situatie bieden wij een passende oplossing als het gaat om brandwerende deuren. Een veilig gevoel.

Lees meer

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum hieronder om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Google fotoalbum AB Techniek garagedeuren (klik op een link om het album te openen)
– Kanteldeuren
– Sectionaaldeuren
– DuoPort (openslaande deuren)
– Zijwaartse sectionaaldeuren
– Speciale werken
– Projecten voor VvE’s en woningbouw
– Industriedeuren en bedrijfsdeuren
– Trafinov voor parkeergarages
– Renovatie houten garagedeuren
– AB Techniek garagedeuren (een kijkje in en om het bedrijf)

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.