fbpx

Voor bedrijven

U zal versteld staan van onze inzet. Zekerheid en vertrouwd.
Reparatieverzoek indienen

Home » Voor bedrijven

Voor bedrijven


Voor bedrijven in Zuid-Holland leveren, monteren en repareren wij deuren. Of het nu gaat om een kleine bedrijfshal of een groot distributiecentrum; ook voor bedrijfsmatig gebruik is AB Techniek uw leverancier van Novoferm industriedeuren en onderhoud van alle merken. Veel lichtinval nodig, deuren speciaal ontwikkeld voor extreme kou of met een hoge openingssnelheid? Garagedeuren voor elk type bedrijf en alle soorten bedrijvigheid.

Wij leveren en monteren in heel Zuid Holland, een gebied dat zich uitstrekt van Leiden, Oegstgeest, Lisse, Katwijk en Noordwijk tot Woerden, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Voorburg en Leidschendam en Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Ook werken wij in het Westland (Monster, De Lier, Naaldwijk, ‘s Gravenzande, Hoek van Holland).

Lees hier wat andere klanten van ons bedrijf vinden. Of geef hier ook uw mening of ervaring. Alvast bedankt!

Zoals de overheaddeuren gemonteerd zijn is het naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever. Zelf zijn wij ook bijzonder gecharmeerd over de wijze waarop het werk is verlopen. Onze complimenten.

Aannemersbedrijf Batenburg BV te Bergschenhoek

We hebben de veren zaterdag gemonteerd, en ze passen perfect. Het zit weer als nieuw. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking, het mag ook een keer gezegd worden dat jullie een zeer goede service bieden. Wij zijn er echt blij mee dat er toch nog bedrijven zijn die met hun klanten meedenken.

Bakkerij Henst

Onze opdrachtgever en wij ook zeker zijn zeer tevreden hoe het werk is gelopen. Het resultaat is door de aandacht in het voortraject prachtig geworden. Bedankt en ga zo door!

Aannemersbedrijf Raevast te Zoetermeer

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Google fotoalbum AB Techniek garagedeuren (klik op een link om het album te openen)
– Kanteldeuren
– Sectionaaldeuren
– DuoPort (openslaande deuren)
– Zijwaartse sectionaaldeuren
– Speciale werken
– Projecten voor VvE’s en woningbouw
– Industriedeuren en bedrijfsdeuren
– Trafinov voor parkeergarages
– Renovatie houten garagedeuren
– AB Techniek garagedeuren (een kijkje in en om het bedrijf)

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.