Bezoek onze showroom


In onze showroom staan vrijwel alle typen garagedeuren opgesteld. Bijvoorbeeld een DuoPort, een EasyPortsectionaaldeuren handbediend of met aandrijving, maar ook allerlei deuren met een loopdeurfunctie. De koffie staat klaar!

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. U kunt ook even bellen voor een afspraak. De showroom is goed te bereiken en er is voldoende gratis parkeerplaats voor de deur.

RTL Lifestylexperience bij AB Techniek garagedeuren

Charlotte Labee loopt samen met Remko door de showroom. Een item voor het televisieprogramma LifestyleXperience. 

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen. Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.