fbpx
Home » Showroom

Bezoek onze showroom te zoetermeer


Onze showroom bevat diverse soorten garagedeuren, zowel voor bedrijven als particulieren. Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in garage- en bedrijfsdeuren en leveren wij producten op maat. Kom langs en ontdek de mogelijkheden voor uw garage of bedrijfspand.

Bezoek onze showroom met garagedeuren in Zoetermeer

In onze showroom staan vrijwel alle typen garagedeuren opgesteld. Bijvoorbeeld een DuoPort, een EasyPort, sectionaaldeuren handbediend of met aandrijving, maar ook allerlei deuren met een loopdeurfunctie. Ook hebben we showroommodellen met standaardmaten in de verkoop voor mooie prijzen. Kom gezellig langs, de koffie staat klaar en voor de kinderen hebben wij een aparte speelhoek!

Kom vrijblijvend langs

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Tevens is onze showroom ook op vrijdagavond geopend tot 21:00 uur. U kunt vrijblijvend binnenlopen, er is altijd iemand om u te woord te staan. Als u graag een afspraak wil met een van onze verkopers, graag even telefonisch contact opnemen via 079-3601220 of online een afspraak maken via onze contactpagina. Onze showroom is goed te bereiken en er is voldoende gratis parkeerplaats voor de deur.

RTL LifestyleXperience bij AB Techniek Garagedeuren

Charlotte Labee loopt samen met Remko door de showroom en bekijkt verschillende garagedeuren. Een item voor het televisieprogramma LifestyleXperience.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u veel garagedeuren kunt bekijken en uitproberen. Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.

MA 09:00 - 17:00
DI 09:00 - 17:00
WO 09:00 - 17:00
DO 09:00 - 17:00
VR 09:00 - 21:00
ZA Gesloten
ZO Gesloten