fbpx

Loop- en branddeuren

Stalen deuren van hoge kwaliteit. Brandwerend en veilig
Afspraak maken

Home » Loop- en branddeuren

Loop- en branddeuren


Novoferm heeft een breed assortiment stalen loop- en branddeuren. Denk hierbij aan rookwerende deuren, veiligheidsdeuren, brand- en rookwerende puien. Onze deuren worden onder meer toegepast in buitengevels en binnenwanden van industriële gebouwen en hallen.

Maar ook de zogenaamde ‘specials’ zijn leverbaar. Denk hierbij aan cellencomplexen, trafo-huisjes, geluidswanden, petrochemische industrie etc. Novoferm stalen loop- en branddeuren voldoen aan de hoogste eisen van de huidige wet- en regelgeving.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum hieronder om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.