fbpx

contact

Op werkdagen zijn wij geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdagen is onze showroom geopend van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Onze showroom is geopend!

Wij volgen het advies van de overheid en het RIVM. Zo helpen wij me om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vacatures


Omdat ons bedrijf blijft groeien en de werkzaamheden uitbreiden kunnen we nog een handige monteur zonder ervaring & ook een ervaren monteur gebruiken voor onze particuliere- en bedrijfsdeuren. Onderhoud, storingen, montage in nieuwbouw en renovatie zijn de meest voorkomende werkzaamheden.

Voor meer informatie of interesse in deze leuke baan kunt u een email sturen voorzien van uw cv aan: arjen@degaragedeur.nl

Werk jij straks bij een leuk team met gezellige en professionele medewerkers die klaar staan voor elkaar en voor onze klanten?

Adresgegevens


Heliumstraat 280 (showroom)
2718 RS Zoetermeer
Nederland
Telefoon: 0793601220
Email: Info@degaragedeur.nl

Plus code: 2FMW+4Q Zoetermeer

KvK-nummer 56525370
BTW-nummer NL852169267B01

Let op:
Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.

Afspraak maken


bezoek onze showroom


Uw privacy


Uw privé gegevens zijn bij ons veilig. Wij doen er alles aan om deze te beschermen. Dhr. R.L. (Remko) van der Burg is de functionaris gegevensbescherming van AB Techniek garagedeuren BV. U kunt bij hem terecht voor vragen of opmerkingen.

Als wij contact met u hebben bewaren wij de bij ons benodigde en bekend zijnde adresgegevens en voor het werk van toepassing zijnde gegevens van u op een veilige manier in een beschermde omgeving op Microsoft Office 365. U heeft altijd het recht om correctie van uw persoonsgegevens bij ons op te vragen. Dat houdt in dat u ons mag vragen uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Neem hierover gerust contact op. Op uw verzoek verwijderen wij al uw gegevens uit ons systeem inclusief de gehele geschiedenis van uw garagedeur en toebehoren. Wenst u uw gegevens over te dragen naar een andere leverancier dan hoeft u dat maar bij ons op te vragen.

Uw gegevens worden vanwege de maximale levensduur van een garagedeur 50 jaar bewaard.

Wij trachten er alles aan te doen om te voorkomen dat:
– uw gegevens feitelijk onjuist zijn;
– uw gegevens onvolledig zijn of niet ter zake doen voor het doel waarvoor ze zijn verzameld;
– uw gegevens op een andere manier in strijd met een wet worden gebruikt.
– niet ter zake doende gegevens worden nadrukkelijk helemaal niet bewaard. Denk hierbij ook aan vakantieperiodes, sleutelbewaarplaatsen e.d.

Nebrin


AB Techniek Garagedeuren is aangesloten bij NEBRINde Nederlandse Branchevereniging voor Industriedeuren. Een organisatie voor vakbekwame industriedeurbedrijven. Klik hier voor meer informatie.

Openingstijden

bezoek onze Showroom


MA 08:30 - 17:00
DI 08:30 - 17:00
WO 08:30 - 17:00
DO 08:30 - 17:00
VR 08:30 - 17:00
ZA 10:00 - 15:00
ZO Gesloten