fbpx

Voor VvE's & corporaties

U zal versteld staan van onze inzet. Zekerheid en vertrouwd.
Reparatieverzoek indienen

Home » Voor VvE’s & corporaties

VvE’s en woningcorporaties


Voor Verenigingen van Eigenaren, beheerders en woningbouwcorporaties vervangen wij in projectvorm oude garagedeuren door nieuwe. Hierbij zorgt AB Techniek voor het gehele projectmanagement. Desgewenst maken wij met alle eigenaren en/of gebruikers persoonlijke afspraken om mogelijke opties en geschikte montagedata door te spreken. Dit gebeurt uiteraard in nauw overleg met de beheerder en het bestuur met oog voor zowel collectieve als individuele wensen. Denk hierbij aan een loopdeur of een aandrijving. Projecten kunnen bestaan vanaf tien tot honderden deuren. Wij maken graag een speciale projectprijs. Desgewenst voeren wij eerst een pilot uit.

Lees hier wat andere klanten van ons bedrijf vinden. Of geef hier ook uw mening of ervaring. Alvast bedankt!

Hierbij deel ik jullie mee dat wij zeer tevreden zijn over de installatie van de 19 garagedeuren in de parkeerkelder. De installatie is bijzonder vlot verlopen. Daarvoor een groot compliment aan jullie monteurs, maar ook zeker aan Arjen en Remko. De monteurs zijn een visitekaartje voor het bedrijf. Vakkundig, snel en zeer hoffelijk. Wij zien de installatie van de overige 15 deuren met vertrouwen tegemoet.

VvE Ridderkerk, het bestuur

Klasse hoe jullie met urgente storingen omgaan. Direct actie en binnen een paar uur was het geregeld. Het spreekt voor zichzelf dat wij jullie bedrijf aanhouden voor het jaarlijks onderhoud en service van al onze deuren. Ga zo door!

VvE Seinpostduin, Scheveningen

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Google fotoalbum AB Techniek garagedeuren (klik op een link om het album te openen)
– Kanteldeuren
– Sectionaaldeuren
– DuoPort (openslaande deuren)
– Zijwaartse sectionaaldeuren
– Speciale werken
– Projecten voor VvE’s en woningbouw
– Industriedeuren en bedrijfsdeuren
– Trafinov voor parkeergarages
– Renovatie houten garagedeuren
– AB Techniek garagedeuren (een kijkje in en om het bedrijf)

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.