fbpx

Loopdeuren

Gemakkelijk toegang tot de garage. Met een zeer lage drempel
Afspraak maken

Home » Loopdeuren

Loopdeuren


Is uw garage voor een zijdeur te smal en heeft u geen zin om voor de fiets, de grasmaaier of de afvalcontainer altijd maar de hele garagedeur te openen en te sluiten? Dan biedt een garagedeur met geïntegreerde loopdeur uitkomst. Of u nu kiest voor een kanteldeur met loopdeur of een sectionaaldeur; wij bieden diverse mogelijkheden en uitvoeringen, geheel naar uw smaak en wens.

Kanteldeur met geïntegreerde loopdeur

De kanteldeuren met geïntegreerde loopdeur zijn verkrijgbaar in type Komfort, model Rees (kanteldeur staal) of type EasyPort (geïsoleerde kanteldeur staal). De geïntegreerde loopdeur van Novoferm is bij type Rees ongeveer 90 cm breed. Deze brede doorgang is handig wanneer u bijvoorbeeld met de fiets of grasmaaier naar buiten wilt. De geïntegreerde loopdeuren van Novoferm zijn verkrijgbaar in standaard en buitenstandaard maten, naar buitendraaiend en links- of rechts gepositioneerd.

Sectionaaldeur met geïntegreerde loopdeur

Geïntegreerde loopdeuren zijn verkrijgbaar in iso-45 met woodgrain en glad dessin tot 5 meter breed. Ze bieden een netto doorloopbreedte van 85 centimeter en een perfecte warmte-isolatie door dubbelwandige panelen. De netto doorloophoogte van de geïntegreerde loopdeur is afhankelijk van de bestelmaathoogte en/of uitvoering. Uniek is de uiterst lage drempel.

Plaats van de loopdeur

Geïntegreerde loopdeuren worden afhankelijk van de deurbreedte in het midden (bij een deurbreedte tot 3,5 meter) of asymmetrisch (bij deurbreedte vanaf 3,5 meter, naar keuze links of rechts uit het midden) geplaatst.

Over de drempel

Het stabiele deurbladframe zorgt ervoor dat de deur in open stand niet kan doorbuigen. De afgeplatte aluminium drempel is slechts 24 mm hoog.

Deur sluit automatisch

Door de deurdranger sluit de deur automatisch. Dit is vooral handig als u de handen niet vrij heeft, bijvoorbeeld als u met de fiets, scooter of grasmaaier in/uit de garage wilt lopen. De garagedeur sluit dan vanzelf.

Softlijnprofiel

De loopdeuren zijn voorzien van een afgerond softlineprofiel met verborgen scharnieren. Het softlineprofiel wordt standaard geleverd in RAL 9016, optioneel kan dit echter dezelfde kleur als de deur geleverd worden.

Meerpuntsvergrendeling

Voor de veiligheid kunt u uw loopdeur uitbreiden met een meerpuntsvergrendeling of een veiligheidsset Politie Keurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.