fbpx

Sectionaaldeuren

Gebruiksvriendelijk, veilig en isolerend
Afspraak maken

Sectionaaldeuren


De populairste onder de garagedeuren is de sectionaaldeur. Dat is niet zo verwonderlijk. Deze deur isoleert beter dan de beste dubbele beglazing in een woning. Daarnaast is sectionaaldeur licht te bedienen en opent en sluit ze geruisloos. Bovendien is een sectionaaldeur bijzonder inbraakveilig!

Met of zonder elektrische aandrijving

De sectionaaldeur is in diverse uitvoeringen, motieven en paneeldikten (iso-20 en iso-45) verkrijgbaar. Zowel handbediend of met geïntegreerde aandrijving, zoals de populaire NovoPort. Daarnaast kunnen garagedeur en montagekozijn in praktisch alle RAL kleuren worden gespoten.

Profilering

Smal, breed, vlak of cassette

Dessin

Woodgrain, Glad, Satin grey, Golden oak, Dark oak of Mahonie

Accessoires

Met de verschillende accessoires kunt u de sectionaaldeur geheel naar eigen wens compleet maken. Hierbij kunt u denken aan luxe LED verlichting boven de deur, vensters, een voorziening die voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen of een luxe handgreep. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u eens een kijkje in de brochure of kom langs in onze showroom.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum hieronder om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Klik op een afbeelding om het album te openen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.