fbpx

Sectionaaldeuren

Een sectionale garagedeur is gebruiksvriendelijk, veilig én isolerend. Bij AB Techniek Garagedeuren hebben wij sectionaaldeuren in diverse kleuren en profileringen. Zo vindt u zeker een deur die perfect past bij uw garage.
Afspraak maken

Home » Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren


De voordelen van een sectionale garagedeur

De populairste onder de garagedeuren is de sectionale deur. Dat is niet zo verwonderlijk. Deze deur isoleert namelijk beter dan de beste dubbele beglazing in een woning. Daarnaast is een sectionaaldeur licht te bedienen en opent en sluit ze geruisloos. Bovendien is een sectionale garagedeur bijzonder inbraakveilig!

Met of zonder elektrische aandrijving?

De sectionaaldeur is in diverse uitvoeringen, motieven en paneeldikten (iso-20 en iso-45) verkrijgbaar. Zowel handbediend of met geïntegreerde aandrijving, zoals de populaire NovoPort. Daarnaast kan de garagedeur en het montagekozijn in praktisch alle RAL kleuren worden gespoten.

Profilering

Smal, breed, vlak of cassette.

Dessin

Woodgrain, Glad, Satin grey, Golden oak, Dark oak of Mahonie.

Accessoires

Met de verschillende accessoires kunt u de sectionale garagedeur geheel naar eigen wens compleet maken. Hierbij kunt u denken aan luxe ledverlichting boven de deur, vensters, een voorziening die voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen of een luxe handgreep. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u eens een kijkje in de brochure of kom langs in onze showroom.

Vraag gerust om meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 079-3601220. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen. Blader door ons uitgebreide fotoalbum hieronder om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Klik op een afbeelding om het album te openen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.