fbpx

Toegangsdeuren parkeergarages

Trafimatic 300 tot 600 keer open/dicht per dag
Afspraak maken

Home » Toegangsdeuren parkeergarages

Toegangsdeuren parkeergarages


De Novoferm Trafimatic of Trafimatic Plus is uitermate geschikt voor grotere parkeerruimtes van bijvoorbeeld appartementencomplexen. Hij heeft een geruisloze werking, beperkte inbouwruimte, is op maat leverbaar en is storingsvrij tot wel 600 keer per dag te openen en te sluiten. Bovendien is het onderhoud vereenvoudigd.

U heeft bij ons de keuze uit twee toegangsdeuren. Het grootste verschil zit hem in de maatvoering en het aantal bewegingen/cycli.

Voor kleine appartementencomplexen met een maximale bestelmaatbreedte tot 4000 mm en maximale bestelmaathoogte tot 2500 en maximaal 300 cycli (clycli is 1x openen en sluiten) bieden wij de Trafimatic. Voor grote appartementencomplexen met een maximale bestelmaatbreedte tot 5000 mm en maximale bestelmaathoogte tot 2750 mm en maximaal 600 cycli is de Trafimatic Plus meest geschikt.

De Trafimatic en Trafimatic Plus zijn beiden leverbaar in diverse paneelvarianten, profileringen en vrijwel alle RAL-kleuren.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen. Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.