fbpx

Zijwaarste deuren

Een praktische oplossing. Gebruiksvriendelijk
Afspraak maken

Zijwaartse deuren


De zijwaartse sectionaaldeur is praktisch in gebruik: ideaal als u snel even de fiets wilt pakken. De garagedeur schuift langs de wand en is zowel links- als rechtsschuivend leverbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit een handbediende of elektrische variant met kleinere doorgangstop.

Profileringen en kleuren

De zijwaartse garagedeur is er in diverse profileringen. Wij kunnen hem in vrijwel elke RAL-kleur laten spuiten, waarbij wij ook altijd zorgen voor het op kleur spuiten van het montagekozijn voor een nette afwerking.

Vensters en andere accessoires

De zijwaartse sectionaaldeur kunt u uiteraard verfraaien met vensters in vele varianten, of met een LED-lichtlijst erboven. Kijk eens in de brochure voor het scala aan mogelijkheden.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum hieronder om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Klik op een afbeelding om het album te openen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.