fbpx

nebrin branche organisatie

nebrin branche organisatie


OVER NEBRIN

AB Techniek Garagedeuren is aangesloten bij NEBRIN, de Nederlandse Branchevereniging voor Industriedeuren. Een organisatie voor vakbekwame industriedeurbedrijven.

NEBRIN leden zijn de enige bedrijven die het NEBRIN kwaliteitslogo mogen gebruiken. De NEBRIN leden werken continue aan het verhogen van de kwaliteitsstandaard. Door het volgen van trainingen en cursussen houden zij het kennisniveau en vakmanschap van de serviceprofessionals, op een zeer hoog niveau.

 

Bent u als eindgebruiker op zoek naar een vaktechnisch professional voor het leveren, onderhouden, keuren, repareren of installeren van uw industrie- of garagedeur? Dan bent u bij één van de NEBRIN leden aan het juiste adres!

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties  voor mooie aanbiedingen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.