fbpx

Exclusief & luxe maatwerk

Afspraak maken

Home » Exclusief & luxe maatwerk

Exclusief & luxe maatwerk


Een sectionaaldeur kan geheel aansluiten of helemaal wegvallen in de gevel van uw woning. Door bijvoorbeeld uw garagedeur van hetzelfde materiaal te fabriceren als de omliggende of bestaande bekleding zal uw garagedeur opgaan in de gevel. Tot dat u op de knop drukt en uw garagedeur zich naar boven opent. Deze luxe uitstraling maken wij voor u mogelijk in vrijwel elk design. Naast aluminium, volkernplaat of een van de vele soorten hout zijn de mogelijkheden eindeloos.

Veiligheid en knelbeveiliging

Uiteraard zijn onze garagedeuren voorzien van de in Nederland verplichte onderloop- en knelbeveiliging. Een garagedeur tot een hoogte van 2,5 meter moet bijvoorbeeld voorzien zijn van vingerknelbeveiliging tussen de panelen. Zo is de kans op ongelukken minimaal.

(klik op de bovenstaande afbeelding voor meer)

Behoud van straatbeeld

Door een uitstraling te kiezen in de stijl van bijvoorbeeld de gevel blijft het originele straatbeeld behouden. Mooie straatjes en prachtige gevels gaan niet meer verloren door de vaak standaard aangeboden garagedeuren. Zo blijft het aanzicht van monumentale panden intact. Dit ook naar volle tevredenheid van de welstand. De meerwaarde voor uw gebouw en zijn omgeving spreekt voor zich.

Een veilig idee

Onze Novoferm garagedeuren worden altijd voorzien van een Novoferm aandrijving. Bijvoorbeeld het unieke Novoportsysteem (geen aandrijving meer aan het plafond). Mocht er onverhoopt technisch toch iets niet in orde zijn, dan ligt de verantwoording uiteindelijk bij één fabrikant zonder dat de eindgebruiker van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Design met karakter

Houten sectionale garagedeuren geven een woning of garage een luxe en stijlvolle uitstraling. Dat kan van klassiek tot modern. Een vrijwel identieke kopie van het bestaande aanzicht of een nieuw ontwerp dat samen met u en/of uw architect word gemaakt. Deze bijzonder luxe deuren worden dus speciaal voor u uitgetekend en ontworpen. Zo heeft u altijd iets persoonlijks en unieks in huis!

Welk idee u of uw architect ook heeft, daag ons uit!

Sectionaaldeuren hebben uiteraard een uitstekende isolatiewaarde.
Inclusief 10 jaar fabrieksgarantie.

Neem contact op voor meer informatie

Is uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op, bijvoorbeeld telefonisch door te bellen naar 079-3601220. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen. Blader gerust door ons uitgebreide fotoalbum hieronder om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Klik op een afbeelding om het album te openen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.