fbpx

Wie zijn wij?

Familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring en persoonlijke service.
Reparatieverzoek indienen

Home » Over ab Techniek

Garagedeuren, garagedeuren en nog eens garagedeuren


AB Techniek Garagedeuren B.V. is het bedrijf van de broers Arjen (rechts) en Remko (links) van der Burg. Het is een echt familiebedrijf dat al ruim 30 jaar staat voor persoonlijke service en vakkennis. Kenmerkend voor onze bedrijfsvoering is onze open manier van communiceren en onze keuze voor kwaliteit boven kwantiteit. Arjen houdt zich vooral bezig met de bedrijfsdeuren, service & onderhoudszaken terwijl Remko expert is op het gebied van commercie en woningproducten. U zal met beide broers het meeste contact hebben en de nodige afspraken maken.

Tijden veranderen en wij veranderen mee. Wij voeren Novoferm garagedeuren in de onderneming sinds 1 januari 1998 en zijn opgericht in 1993. In al die jaren is onze dienstverlening verder uitgebreid en vernieuwd en ons productaanbod toegenomen. Wat niet is veranderd, is de persoonlijke service en kwaliteit waar wij al jaren voor staan. In 2007 zijn wij verhuisd van Pijnacker naar Industrieterrein Lansinghage in Zoetermeer. Een team van vakbekwame garagedeurmonteurs in vaste dienst zorgt voor de dagelijkse montage van de garagedeuren, de reparaties en het onderhoud. Montagewerk besteedt het bedrijf vrijwel nooit uit. Zo zijn de lijnen tussen de verkoop en de uitvoering kort en zijn de belangen gelijk

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de garagedeuren en streven naar de beste dienstverlening. Enthousiast zien we onze specialisten regelmatig een foto maken van het werk dat ze hebben geleverd, om trots aan iedereen te laten zien. Ons bedrijf is betrouwbaar, doet wat u vraagt en komt afspraken strikt na. Kijk maar eens naar ons online fotoalbum voor een indruk van ons werk in de afgelopen jaren, of bezoek ons forum, waarop onze zeer gewaardeerde klanten hun mening over ons werk geven.

Novoferm garagedeurdealers

Bent u niet woonachtig in ons werkgebied Zuid-Holland? Geen probleem! AB Techniek werkt samen met een aantal Novoferm garagedeur-dealers buiten de regio Zuid-Holland die eveneens kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Wij wisselen kennis en ervaring onderling uit. Omdat wij nu een partnernetwerk hebben in heel Nederland, kunnen wij u altijd doorverwijzen naar een goede Novoferm dealer bij u in de buurt.

Kom eens langs!

Bezoekt u ons bedrijf, dan komt u ongetwijfeld ook Sabrina van der Burg tegen. Zij is verantwoordelijk voor de boekhouding, de administratie en wat gekheid. Remko van der Burg zorgt voor alle reclame-uitingen en de scherpste offertes. Arjen verzorgt de bedrijfsmatige klanten en bemoeit zich af en toe met de planning, weet heel veel van het technische aspect en zit meestal aan de telefoon. Maar voor u maken we uiteraard alle tijd vrij.

Ons hechte team van vakmensen verwelkomt u graag! De koffie staat klaar!

Hoe wij werken

AB Techniek werkt dagelijks voor particulieren, bedrijven, VvE’s en woningbouwcorporatis. Wij meten de sparing van de garage in en adviseren u vervolgens bij uw keuze. De ene garagedeur is immers de andere niet. U bepaalt uiteindelijk welke garagedeur bij uw persoonlijke situatie past. Is het de relatief eenvoudige kanteldeur? Kiest u voor de luxe en het gemak van openslaande garagedeuren of een sectionaaldeur al dan niet met aandrijving voorzien van een handzender?

Google fotoalbum AB Techniek garagedeuren (klik op een link om het album te openen)
– Kanteldeuren
– Sectionaaldeuren
– DuoPort (openslaande deuren)
– Zijwaartse sectionaaldeuren
– Speciale werken
– Projecten voor VvE’s en woningbouw
– Industriedeuren en bedrijfsdeuren
– Trafinov voor parkeergarages
– Renovatie houten garagedeuren
– AB Techniek garagedeuren (een kijkje in en om het bedrijf)

RTL Lifestylexperience bij AB Techniek garagedeuren

Charlotte Labee loopt samen met Remko door de showroom. Een item voor het televisieprogramma LifestyleXperience. 

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Ook bent u van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar u vele garagedeuren kunt bekijken en uitproberen.  Blader door ons uitgebreide fotoalbum om een beeld te krijgen van ons werk en kijk bij acties voor mooie aanbiedingen.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.