fbpx

Crawford deuren

Contact opnemen

Gepersonaliseerde service

Complete montage en onderhoud

Eigen samenstelling

Wist u dat de welbekende Zweedse Crawford deuren voor uw (bedrijfs)garage een nieuwe naam hebben? Crawford heet tegenwoordig ASSA ABLOY Entrance Systems, maar dat verandert niets aan de kwaliteit waar deze deuren al ruim een halve eeuw om bekend staan. Bij AB Techniek Garagedeuren vindt u een uitgebreid aanbod aan Crawford deuren in verschillende uitvoeringen en formaten. Kom snel lang in onze showroom om het aanbod zelf te bekijken.

Verbeter de doorstroom van goederen met Crawford deuren

De supply chain is een van de belangrijkste processen binnen ieder logistiek bedrijf. De goederenstroom binnen uw organisatie moet zoveel mogelijk kunnen verwerken binnen een zo kort mogelijke tijd. En dan hebben we het nog niet eens over zaken als veiligheid en duurzaamheid gehad. Dankzij de verschillende deuren van Crawford loopt uw onderneming als een trein, zonder daarbij in te leveren op uitstraling of gebruiksgemak.

De mogelijkheden

Bij AB Techniek Garagedeuren heeft u de keuze uit verschillende Crawford deuren, allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Kies uit de volgende mogelijkheden:

  • Sectionale overheaddeuren
  • Megadoor
  • Snelroldeuren
  • Vouwdeuren

Iedere deur wordt door onze vakmensen geleverd en gemonteerd. Investeer in uw bedrijf, investeer in Crawford deuren via AB Techniek Garagedeuren.

In onze showroom beoordeelt u de kwaliteit zelf

Er gaat niets boven een showroom wanneer u de kwaliteit van uw nieuwe bedrijfsdeuren wilt beoordelen. Door de deuren van dichtbij te bekijken, het materiaal te voelen en de mogelijkheden door te spreken met een expert, maakt u zeker weten de juiste keuze. Kom langs in Zoetermeer of bel met  0793601220 voor advies en meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht