fbpx

Kanteldeur

Contact opnemen

Gepersonaliseerde service

Complete montage en onderhoud

Eigen samenstelling

Home » Kanteldeur

De kanteldeur is bij iedereen bekend. Het is de meest toegepaste deur bij garages dankzij de lage prijs en het onderhoudsarme mechanisme. Bij AB Techniek Garagedeuren Zoetermeer kiest u uit verschillende uitvoeringen en motieven zodat uw keuze mooi aansluit bij de rest van uw woning. Lees snel verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kies bij het samenstellen van uw kanteldeur de kleur, het materiaal, de verlichting en nog veel meer

Natuurlijk moet een kanteldeur voor uw garage vooral functioneel zijn. Maar waarom daar stoppen? AB Techniek Garagedeuren laat u zelf bepalen hoe uw deur eruit komt te zien en hoe u deze bedient. Het gaat om uw woning dus moet u tevreden zijn met het eindresultaat. Zo kiest u:

  • De afmetingen
  • Het materiaal (staal of hout)
  • De kleur
  • De verlichting
  • Lichtopeningen
  • Het aandrijfsysteem (manueel of automatisch)

Bekijk de brochure voor een betere indruk van de mogelijkheden.

Ook voor als u uw garage niet als garage gebruikt zit u er warmpjes bij

Steeds meer mensen gebruiken hun garage als extra binnenruimte. Als werkplaats, als sportschool of als hobbyruimte. Daarom biedt AB Techniek Garagedeuren speciale geïsoleerde kanteldeuren, zodat u er altijd lekker warm bij zit ongeacht het weer.

Wanneer komen wij uw nieuwe kanteldeur installeren?

Wij adviseren om een kanteldeur altijd in overleg met een specialist samen te stellen. Zo krijgt u de beste prijs-kwaliteitverhouding en een deur die helemaal aansluit bij uw behoeften. Heeft u een keuze gemaakt, dan plannen onze vakmensen zo snel mogelijk een afspraak in om uw deur te komen monteren. Overleg met een expert in onze showroom in Zoetermeer of telefonisch via 079-3601220.

Neem vrijblijvend contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.