fbpx

Renovatie houten openslaande deuren

Uw oude deur weer als nieuw. Authentieke details en originele uitstraling blijven bewaard
Afspraak maken

Home » Renovatie hout

Renovatie hout


Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk. Uw woning vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. U heeft uw huis is gekozen om de prachtige bouwstijl en de mooie details. Het zou zonde zijn als deze bij renovatie en onderhoud verloren gaan. En dat hoeft ook niet.

Uw ooit zo prachtige authentieke houten garagedeur lijkt rijp voor de sloop. De scharnieren zitten los, het slot is kapot en stukken hout zijn rot of zelfs verdwenen in de tijd. De schilder kan er al jaren niets meer mee en talloze kleine reparaties bieden geen oplossing. Gelukkig weten onze vaklieden er wel raad mee en maken uw deuren weer als nieuw!

De renovatie in het kort

Wij halen de oude deuren weg en plaatsen tijdelijk een afdichting. Het maakt niet uit hoe rot of weg het hout is. In onze werkplaats verwijderen wij alle metalen delen, scharnieren en beslag. Wij maken het houtwerk kaal en vervangen waar nodig door nieuw gezond hout. De deur wordt gericht en opnieuw gelijmd, met plamuur en schuren wordt het geheel weer strak. Een professioneel verfsysteem zorgt voor weer jaren een goed uitziende deur. Nieuw of gerenoveerd (stralen en coaten) beslag kan nu worden gemonteerd. U kunt ook iets nieuws uitkiezen. In het werk wordt ook het bestaande kozijn gerepareerd, houtrot behandeld en opnieuw geschilderd.

Een goed product krijgt pas een verbluffend resultaat als de montage vakkundig en uiterst professioneel wordt uitgevoerd. Uiteraard ben u daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Storing of urgente situatie?

 

Bel ons direct!


Voor storingen, calamiteiten of andere dringende zaken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en inzetbaar op bovenstaand telefoonnummer. Dit nummer staat doorgeschakeld naar onze mobiele 24/7 storingsdienst. Wel de telefoon hiervoor wat langer over laten gaan.