fbpx

Garagedeur reparatie

Contact opnemen

Gepersonaliseerde service

Complete montage en onderhoud

Eigen samenstelling

Home » Garagedeur reparatie

Wanneer uw garagedeur beschadigd is, zorgen wij van AB Techniek Garagedeuren voor een vakkundige reparatie. Onze ervaren monteurs komen snel bij u langs om uw deur te controleren en te repareren. Zo rijdt u spoedig weer zonder problemen uw garage in en uit en kan uw garagedeur weer jaren mee.

Garagedeur reparatie en onderhoud

Wij voorzien uw garagedeur graag van een uitstekende reparatie, maar problemen voorkomen is natuurlijk nog beter. Daarom kunt u ons ook inschakelen voor periodiek onderhoud. Dan komt een van onze technische adviseurs uit Zoetermeer regelmatig een inspectie bij u uitvoeren. Hierdoor bent u snel op de hoogte van eventuele gebreken, die wij uiteraard snel oplossen. Zo worden grote problemen eenvoudig voorkomen.

Bestel gemakkelijk garagedeuronderdelen uit Zoetermeer

Wilt u uw garagedeur graag zelf repareren? Dan kunt u bij ons terecht voor de benodigde onderdelen. U kunt onder andere de volgende onderdelen bestellen:

  • Wielen
  • Veren
  • Sloten
  • Handgrepen

Bel ons voor spoed en niet urgente reparaties

Moet de reparatie van uw garagedeur snel worden uitgevoerd, bijvoorbeeld omdat de deur niet meer opengaat en u snel weg moet? Bel dan direct naar 079-3601220. Dit nummer is 24/7 bereikbaar en schakelt automatisch door naar onze storingsdienst. Is de situatie niet urgent? Ook dan kunt u ons bellen. Dan plannen wij een afspraak in voor reparatie of onderhoud.

Neem vrijblijvend contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.