fbpx

Onderhoud garagedeuren

Contact opnemen

Gepersonaliseerde service

Complete montage en onderhoud

Eigen samenstelling

Home ยป Onderhoud garagedeuren

Wij voeren al meer dan 25 jaar onderhoud uit aan allerlei soorten garagedeuren. Gaat uw garagedeur niet meer soepel open en dicht? Of ziet u slijtage ontstaan? Schakel ons dan in voor een onderhoudsbeurt. Daarmee voorkomt u dat problemen verergeren en u geconfronteerd wordt met hoge reparatiekosten. Onze vakkundige monteurs controleren uw deur volledig en bespreken met u welk onderhoud er nodig is. Zo heeft u snel duidelijkheid.

Periodiek onderhoud van uw garagedeuren

Wij kunnen op uw verzoek een eenmalige onderhoudsbeurt uitvoeren, maar u kunt ook kiezen voor periodiek onderhoud. In dat geval komt een van onze technische inspecteurs regelmatig bij u langs om een inspectie uit te voeren. Zo weet u altijd hoe het met uw garagedeuren of industriedeuren gesteld is en welk preventief onderhoud er wanneer nodig is. Hierdoor verkleint u de kans op gebreken aanzienlijk. Dat is wel zo fijn, zeker als u een bedrijf runt dan continu moet blijven draaien.

Ook voor reparaties

Naast het onderhouden van garagedeuren, voeren wij natuurlijk ook reparaties uit. Zijn uw garagedeuren kapot of beschadigd? Dan zorgen wij ervoor dat ze snel weer uitstekend werken en er keurig uitzien. Wij vervangen de deuren alleen wanneer dit strikt noodzakelijk is.

Maak een afspraak in Zoetermeer en ontdek onze persoonlijke service

Wilt u het onderhoud aan uw garagedeuren door ons laten uitvoeren? Bel naar 079-3601220 en wij plannen een afspraak met u. Ook wanneer u meer wilt weten over onderhouds- en herstelwerkzaamheden, kunt u die telefonisch aan ons stellen. Of kom langs in onze showroom. De koffie staat hier altijd klaar.

Neem vrijblijvend contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.