fbpx

Sectionaal garagedeur

Contact opnemen

Gepersonaliseerde service

Complete montage en onderhoud

Eigen samenstelling

Home » Sectionaal garagedeur

Naast de welbekende kanteldeur, is ook de sectionaal garagedeur een veel geziene variant bij Nederlandse garages. Een garagedeur die sectionaal werkt heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere toegangssystemen en dit type deur is tegenwoordig erg scherp geprijsd. We zetten de voordelen voor u op een rijtje.

De 4 voordelen van een sectionaal garagedeur

Wat zijn dan de voordelen van een sectionaal garagedeur en wat heeft u daar als particulier aan? We noemen vier redenen:

  • Een sectionaaldeur is geïsoleerd verkrijgbaar. Handig als u uw garage als werkplaats of hobbyruimte gebruikt.
  • In ieder formaat verkrijgbaar, dus altijd maatwerk!
  • Minder inbraakgevoelig dan bijvoorbeeld een kanteldeur.
  • Ruimtebesparend. Omdat de secties van de deur in elkaar vouwen, neemt een sectionaal garagedeur veel minder plek in. De doorrijhoogte voor uw auto neemt toe.

Buiten het formaat valt er bij AB Techniek Garagedeuren Zoetermeer nog veel meer te kiezen. Bekijk hiervoor op uw gemak de online brochure.

Waarom AB Techniek Garagedeuren uit Zoetermeer?

De voordelen van een sectionaal garagedeur zijn duidelijk, maar waarom zou u kiezen voor AB Techniek Garagedeuren? Daar zijn twee argumenten voor. Allereerst kiest u voor decennialange ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van garagedeuren. Daarom krijgt u op al ons werk minimaal een jaar garantie. De tweede reden is dat wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en eerlijk zakendoen. Kom gezellig een keer langs of bel met 079-3601220 en ontdek de voordelen zelf.

Neem vrijblijvend contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.