fbpx

Snelroldeur

Contact opnemen

Gepersonaliseerde service

Complete montage en onderhoud

Eigen samenstelling

Home » Snelroldeur

Voor een nog sneller werkproces schaft u een snelroldeur aan bij AB Techniek Garagedeuren uit Zoetermeer. Uw bedrijf in de logistiek groeit. Tijd om te investeren in de infrastructuur van uw pand. Een snelroldeur met een openingssnelheid van 2 meter per seconde is dé manier om een ‘bottle neck’ in uw proces te voorkomen. Heeft uw pand grotere deuren dan de standaardafmetingen? Geen probleem. AB Techniek Garagedeuren levert snelroldeuren tot 9m2.

Blijf warm, of koud, met een snelroldeur van AB Techniek Garagedeuren Zoetermeer

Sommige producten moeten op een bepaalde temperatuur worden gehouden. Levensmiddelen bijvoorbeeld. Met een snelroldeur voorkomt u dat de kou ontsnapt. Andersom zijn er ook bedrijven die de warmte juist binnen willen halen. Met een traditionele roldeur gaat de warmte verloren, iedere keer dat u de deur opendoet. Wist u bijvoorbeeld dat u de kosten van een snelroldeur meestal binnen enkele maanden al terugverdient in bespaarde stookkosten? Tel uit uw winst!

Informeer vandaag nog naar onze onderhoudsvriendelijke roldeuren

Een snelroldeur van AB Techniek Garagedeuren is niet alleen snel en isolerend, ze zijn ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. En heeft de deur na verloop van tijd toch een keer onderhoud nodig? Dan komen onze monteurs graag langs. Informeer naar de prijzen en de mogelijkheden door te bellen met 0793601220.

Neem vrijblijvend contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.