fbpx

Gepersonaliseerde service

Complete montage en onderhoud

Eigen samenstelling

Home » Roldeur

Een roldeur is ideaal om een garage of bedrijfsruimte mee af te sluiten. De deur opent en sluit eenvoudig en doordat hij boven de deuropening oprolt, heeft hij weinig ruimte nodig. Auto’s, vrachtauto’s en machines betreden zo gemakkelijk de ruimte, zonder de deur te beschadigen. Deze is immers opgerold en staat dus niet in de pad. Bij AB Techniek Garagedeuren hebben wij verschillende soorten roldeuren, verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Zo vindt u zeker de ideale roldeur voor uw garage of bedrijfspand.

Het gemak van een automatische roldeur

Met een automatische roldeur bent u helemaal van alle gemakken voorzien. Niet alleen heeft u dan een grote doorgang voor uw auto of machines, u hoeft ook niet meer in of uit te stappen om de deur te openen of te sluiten. Dat rijdt wel zo fijn en werkt extra efficiënt. Wilt u dat uw deur extra snel opent en sluit? Kies dan voor een snelroldeur, die een openingssnelheid heeft van maar liefst twee meter per seconde! Ideaal als u bijvoorbeeld een magazijn heeft waar de temperatuur constant moet blijven en er dus zo min mogelijk lucht van buiten naar binnen mag komen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Wilt u een roldeur of een andere garage- of bedrijfsdeur aanschaffen? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en geven u persoonlijk advies. Kom hiervoor langs in onze showroom in Zoetermeer of bel naar 079-3601220.

Neem vrijblijvend contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.