fbpx

Automatische garagedeur

Contact opnemen

Gepersonaliseerde service

Complete montage en onderhoud

Eigen samenstelling

Home » Automatische garagedeur

Voor een automatische garagedeur gaat u het best naar AB Techniek Garagedeuren in Zoetermeer. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar dé specialist in garagedeuren, voor zowel bedrijven als particulieren. Wat voor soort garagedeur u ook wilt, wij hebben hem en monteren hem vakkundig. Kies uit verschillende kleuren, dessins en aandrijvingen. Zo stelt u eenvoudig uw ideale garagedeur samen.

Het gemak van een automatische garagedeur

Een automatische garagedeur biedt veel gemak en comfort. Denkt u zich eens in: bij vertrek hoeft u nooit meer eerst de garagedeur te openen. U kunt meteen op weg. Ook hoeft u niet meer uit te stappen om de garagedeur te sluiten en hoeft u deze bij thuiskomst niet meer handmatig te openen. U staat nooit meer in de regen of de wind: dat is pas fijn thuiskomen!

Kies uit verschillende soorten deuren

Wij hebben allerlei soorten garagedeuren, die uiteraard geautomatiseerd kunnen worden met een aandrijving. De opties voor garagedeuren zijn onder andere:

Vraag ons gerust om advies

Weet u niet zeker welke automatische garagedeur het meest geschikt is voor uw garage? Wij geven u graag persoonlijk advies. Kom naar onze showroom of bel naar 079-3601220. Wij komen graag bij u langs om uw situatie persoonlijk te bekijken en stellen geheel vrijblijvend een offerte op.

Neem vrijblijvend contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.